Allianspartiet!

Ja tänk om man skulle kunna gå till valurnan och rösta på Allianspartiet. Så enkelt det skulle vara. För handen på hjärtat, visst är det bara nyansskillnader på regeringspartierna. Vilken dynamik vi skulle få inom ett stort borgerligt parti.

Jag tror inte att väljarna är så intresserade av vilken nyans de ska välja, de är säkert mer intresserade av vilken inriktning vi ska ha för sveriges framtid. Tänk vilken dröm för oss som vill ha en borgerlig regering. Svenska folket får välja på ett tydligt borgerligt alternativ mot en splittrad rödgrön röra som består av allt från gamla kommunister via miljöaktivister till socialdemokratiska så kallade förnyare.

Vi kan då välja på ett kollektivt tänkande där alla ska ha det lika dåligt eller alternativt ett tänkande där vi sätter individen i fokus och ett gemensamt socialt ansvar.

Men nu är vi inte där ännu och kommer förmodligen inte att vara där på ett tag till men när vi än börjar arbetet så tar det samma tid att landa i ett gemensamt Alliansparti.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0