Rättvisa åt alla!!!

Tycker det var bra jobbat av Borg när vårbudgeten presenterades, och då menade jag kanske inte bara innehållet i budgeten utan även sättet som han framförde den på.
Visst kan jag förstå att många tycker att skattesänkningarna för pensionärerna kan ses som valfläsk, men där är det viktigt att vi alliansvänner talar om att det är resultatet av den förda ansvarsfulla ekonomiska politiken som nu börjar synas också.
Alliansens sitter ju i den rävsaxen nu, så hade de inte gjort något för pensionärerna så hade det kallats för svek mot de gamla, och nu när de gör något då kallas det valfläsk istället. Men då tycker jag att vi får bjuda på det. För självfallet ska våra pensionärer också få känna av att det nu går bättre för Sverige.

Det känns som vindarna börjar vända. Det har blåst kalla vänstervindar nu ett tag, men när man pratar med människor så känns det som att det håller på att vända igen, till härliga ljumma igen. Vart vi än försöker hitta något bra socialistiskt experiment så finns det ingenstans. Bara elitism och korruption. Vi ska inte låta Ohly och hans kompisar (Sahlin och Wetterstrand) förstöra det som håller på att byggas upp. Nu ger vi allt inför valet!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0