Arbetslinjen

Vad de allra flesta socialister tycks ha glömt är att under sin tid vid makten ökade hela tiden inkomstklyftorna och fler och fler drabbades av utanförskap. Nu påstår jag inte att allt är mycket bättre, men helt klart bättre är det. Alliansen har gett signaler på att det ska vara mer lönsamt att arbeta än att inte arbeta (jobbskatteavdraget). Man har på allvar sett över sjukförsäkringen, sen kan vi däremot tycka väldigt mycket om den.
I Sverige har de allra flesta ett arbete att gå till och de har också idag mer i plånboken än när socialisterna styrde. Alliansen har med andra ord sett till att bl.a. LO-medlemmarna fått lägre skatt. Denna skatt vill nu socialisterna höja. Alliansen har sett till så att ingen ungdom ska behöva gå arbetslös mer än 3 månader. Detta kallar socialisterna för att arbetsgivarna utnyttjar våra ungdomar.
Ja listan kan göras lång. Men återigen det är arbetslinjen som gäller och detta är bara början, för tyvärr hinner man inte förändra hur mycket som helst på en mandatperiod.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0